Viszonteladói feltételek

A DIONÉ Kft.-től azok a társaságok jogosultak vásárolni, melyek társasági szerződésük (cégkivonatuk), vállalkozói igazolványuk bemutatásával igazolják, hogy kereskedelmi tevékenységet végezhetnek és a termékeket viszonteladóként, saját kiskereskedelmi boltjukban továbbértékesítik. Első vásárláskor legalább bruttó 50.000,- Ft értékben kell vásárolni.

Rendelés

A rendelés leadása történhet a dione@dione.hu, ill. a dionekft@gmail.com e-mailen, valamint személyesen mintaboltunkban, ill. regisztráció után webáruházunkban.

Kiszállítás

Az áru átvétele történhet mintaboltunkban, vagy Budapesten 50.000,- Ft feletti rendelés esetén 3 napon belüli kiszállítással. Vidéki partnereink számára rendelés méretétől függően tudunk kiszállítást vállalni megállapodás szerint. Szállítási díj vidékre: 100.000 Ft alatt az áru értékének 5%-a, de legfeljebb 2.500 Ft.

Fizetési feltételek

Fizetési feltételek a partner és a DIONÉ Kft. között létrejövő kereskedelmi szerződésben kerülnek rögzítésre.

A webáruházban nem viszonteladói árak szerepelnek. Kérjük kedves partnereinket, hogy megrendeléseik leadására csak a viszonteladói regisztráció után használják a webáruházat. Viszonteladói partnereink számára webáruházunkban külön felület áll rendelkezésre, melyet előzetes regisztráció után teszünk elérhetővé regisztrált partnereinknek. Kérjük, hogy amennyiben viszonteladóként szeretné használni a webáruházat, a regisztrációja után kapott visszaigazoló e-mailt küldje tovább a dione@dione.hu e-mailre, hogy felhasználói státuszát viszonteladói státuszba tudjuk állítani. Ha ez megtörtént, visszaigazoljuk a módosítást, mely után a webáruházunkba történő belépésekor már a viszonteladói árakat fogja látni.
A céges adatai (számlázási adatok) magadására csak a megrendelés véglegesítésekor lesz szükség.